Vi har daglig kontakt med de unge i Værebro og kontakt med deres forældre for at løse de udfordringer, de måtte have i skolen, i familien og i området. Vi mødes med familier i Værebro Rådgivning eller under weekend arrangementer

 

EU international udvekslingsprojekt for de unge
YMC – Youth Meeting Culture har eksisteret i mere end 13 år i Værebro. Målet med denne ungdomsudveksling er at fremme udvekslingen af ​​unge mellem de fire lande Sverige, Danmark, England, Italien og Frankrig, og at bygge videre på vores tidligere udveksling i Gladsaxe Kommune i 2005.

Opbygning af et stærkt netværk er baseret på praktiske metoder til at forbedre og styrke livet for udsatte, lav indkomst og urban -baserede unge – både unge kvinder og unge mænd. Et af vores centrale punkter er at præsentere ambitiøse unge kvinder og mænd rundt om i Europa og i verden for nye muligheder og muligheder ved at bygge nye netværker for dem her og i udlandet.

 

Fitnesstræning
EU konferencerne er et program, der fokuserer på de unges evne til at skabe og etablere projekter lokalt og nationalt og internationalt. Disse programmer er designet til at give de unges roller i den demokratiske proces i Europa.

 

CV/ansøgning hjælp – Virksomhedsnetværk
Vi hjælper de unge med at skrive CV’er og ansøgninger. Vi hjælper dem også med at skaffe dem praktikpladser og kontakter hos de lokale virksomheder.

 

Lektiecafé
Hver torsdag er der lektiehjælp i fra 16.00-18.00, som bliver brugt af både unge og andre beboere. Tilbuddet er i samarbejde med Ungdommens Røde Kors og har været i gang i nogle år. Vi oplever en stigende interesse for lektiehjælp både fra børn og voksne.